Home / Tag Archives: Градски Парк

Tag Archives: Градски Парк

„Вешто возење“ на учениците во Градскиот парк

Во организација на Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата -Битола, во Градскиот парк, на полигонот подготвен од ЈП „Паркинзи“, се одржа вешто возење, како дел од практичниот дел на традиционалната манифестација „Детски семафор“, која годинава се одржа по ...

Read More »