Home / Tag Archives: Граве

Tag Archives: Граве

Граве го купи “ Еуролинк“

Агенцијата за супервизија на осигурување му дала дозвола на „Граве Осигурување“ да го купи „Еуролинк осигурување“. „Усвоено е решение за издавање согласност за стекнување квалификувано учество од страна на Grazer Wechselseitige Versicherung Aktiengesellschaft AG од Грац, Република Австрија да стекне ...

Read More »