Don't Miss
Home / Tag Archives: Гром

Tag Archives: Гром

Соопштение на ГРОМ

Единствениот,,суверен,,натеритиријатанаРМсемакедонскиотнародиситеграѓаникои живеат во РМ. Тие одлучија на референдумот во 1991 година Р Македонија да биде самостојна суверена и независна држава. Од таму никој нема право да оди спротивно од волјата нанародот. Покрај едномесечното медиумско насилие, притисоци и референдумски фалсификат на ...

Read More »

Договорот со Бугарија на увид на јавноста

Волкот го менува влакното, ама навиките не. Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги менува раководствата, но навиките му остануваат исти. Лагата е нивни заштитен знак“. Ова денес пред медиумите го изјави потпретседателот на Граѓанската опција за Македонија Љупчо Пренџов. Тој истакна ...

Read More »