Home / Tag Archives: Грозд

Tag Archives: Грозд

Партерно уредување пред Гроздот

Продолжува уредувањето на тротоарите во градот со бехатон плочки. По обезбедувањето на безбедни тротоари за учениците од ОУ „Св. Климент Охридски“, пешачката патека пред зградите кај „Гроздот“ ќе добие ново партерно уредување. На површина од околу 500 метри квадратни, започна ...

Read More »