Don't Miss
Home / Tag Archives: гуми

Tag Archives: гуми

Синдикатот во РЕК Битола задолжен до гуша

Синдикатот во РЕК Битола е задолжен до гуша. Според информации на порталот на Битослки весник старото раководство го задолжило синдикатот за околу 300.000 евра. Ова го тврдат вработени во РЕК Битола,на  кои иако редовно им се задржувало чланарина, не им ...

Read More »

Заканите кон инспекторите се пожестоки и од дупнатите гуми

Нападите на возила по паричните казни и „пломбите“ што инспекторите ги ставија на неколку познати битолски кафулиња во целост го отсликуваат одмаздничкиот карактер што владее кај битолчани. Во прилог на тезата на чаршиските коментари битолчани го посочуваат и уништувањето на ...

Read More »

Издупени гумите на возила на УЈП во Битола

Тркалата на неколку возила на Управата за јавни приходи во Битола кои се паркирани пред седиштето на  Регионалата дирекција вечерва беа издупени од засега непознати лица. Управата за јавни приходи ја известила битолската  полиција која направи увид на лице место. ...

Read More »