Don't Miss
Home / Tag Archives: гувернер

Tag Archives: гувернер

Богов: Ако политичката криза влијае на економијата НБРМ ќе преземе мерки

Народната банка на Република Македонија внимателно ги следи сите движења во економијата во последните неколку месеци по настанувањето на политичката состојба во земјава и реакцијата и мерките што ќе ги преземе ќе бидат во согласност со остварувањето на основите цели ...

Read More »