Don't Miss
Home / Tag Archives: Халкидики

Tag Archives: Халкидики

Грујовски и Бошковски се криеле на Халкидики

Македонската полиција повеќе од еден месец имала информации за местото на престој на двајцата бегалци, пренесува Дојче Веле. Наводно се криеле на Халкидики, па во Солун, а на крајот се обиделе да заминат на нова дестинација. Според неофицијални информации, двајцата ...

Read More »