Home / Tag Archives: хартија

Tag Archives: хартија

Афоризми: Блаже Докуле

Таман решив да штедам за џип,  кога гледам ми снемало тоалетна хартија. Грујо не избега(л), уплатил предвреме за дочек на Новата 2019 година во Будимпешта Се “тепаме” дали сме Антички Македонци , или Стари словени,  А не сме знаеле дека ...

Read More »

Поделени уште 500 садови за отпадна пластика

Јавното претпријатие „ Комуналец “ и Општина Битола, продолжуваат со поставување на садови за отпадна ПЕТ пластика, кои што на општината ги додели друштвото за управување со пакување и отпад од пакување „ Пакомак “. Во делот на Лавчанска населба ...

Read More »