Home / Tag Archives: Хелен

Tag Archives: Хелен

Златната камера 300 за Хелен Луверт

Со врачувањето на наградите за најдобрите кинематографери и прикажувањето на филмот „Манаки-приказна во слики” на Роберт Јанкуловски, во Битола беше спуштена завесата на јубилејното 40 издание на интернационалниот филмски фестивал „Браќа Манаки”. Жири комисијата во сотав Ед Лакман, Калојан Божилов, ...

Read More »