Home / Tag Archives: хигиена

Tag Archives: хигиена

Преку проектот “Симбиоза“ нова опрема за Комунална хигиена во Новаци

Трактор John Deere ,Мулчер и 15 контејнери е новата опрема за ЈКП Комунална Хигиена -Новаци преку проектот СИМБИОЗА.Преку проектот „Симбиотски мрежи за одржливо управување со органски отпад “- СИМБИОЗА од програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија –Република Грција ...

Read More »

Општина Новаци испрати помош за настраданите подрачја во Скопско

На денешната вонредна седница на Советот на општина Новаци се расправаше за испраќање помош на поплавените подрачја во Скопскиот регион кои викендов  беа зафатени од катастрофалното невреме. Беше одлучено да се испрати помош во вода и средства за хигиена во ...

Read More »