Home / Tag Archives: хоспитализиран

Tag Archives: хоспитализиран

Бидете хумани! Итно е потребна помош за битолчанчето Давид Домазетовски

Давид Домазетовски е 5 – годишно детенце од Битола кое на 22.12.2014 беше хоспитализирано во Клиничката болница “Аџибадем Систина“ во Скопје. Давид се наоѓа на одделот за неврохирургија и има тумор на мозокот, поточно изразен Hidrocefalus со голем тумор medulloblastoma ...

Read More »