Home / Tag Archives: ибјект

Tag Archives: ибјект

Последни подготовки на Новаци за стартот на новата учебна година

Новата учебна година започнува в понеделник на 4 септември а во општина Новаци веќе привршуваат последните подготовки околу средување на училиштата, дворните места и просториите за изведување на настава. „ Во понеделник започнува новата учебна година а за прв пат ...

Read More »