Home / Tag Archives: Иџет Мемети

Tag Archives: Иџет Мемети

Народниот правобранител ги објави броевите за пријавување на изборни нерегуларности

Народниот правобранител Иџет Мемети информира дека в недела 29 октомври, на денот на одржување на вториот круг од Локалните избори 2017, сите седум канцеларии на Народниот правобранител во Скопје, Битола, Кичево, Куманово, Струмица, Тетово и Штип, ќе бидат отворени за ...

Read More »