Home / Tag Archives: Ифтар

Tag Archives: Ифтар

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Битола приреди Ифтар вечера

Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола  приреди Ифтар вечера по повод муслиманскиот верски празник Рамазан Бајрам. На вечерата присуствуваат и Борче Димитровски, претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ од Битола, пратениците во Собранието на РМ, Лилјана Кузмановска и Зоран Илиоски, како и ...

Read More »