Home / Tag Archives: Илче

Tag Archives: Илче

Библиотеката го одбележа својот патронен празник

Битолската библиотека  свечено го одбележа Патрониот празник. На почетокот на настанот на присутните им се обрати м-р Бојан Стефановски, директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола. Присутните гости уживаа во прекрасниот поетско – музички рецитал по повод 50 години ...

Read More »