Home / Tag Archives: Илчо

Tag Archives: Илчо

Захариевски на местото на Шенсои?

По заминувањето  на Наџи Шенсои од кормилото на Пелистер, според информации на Битолски весник нов тренер на Пелистер ќе биде Илчо Захариевски, екс репрезентативец на македонската фудбалска репрезентација. Станува збор за искусен фудбалер и стручњак

Read More »