Home / Tag Archives: Илија Димовски

Tag Archives: Илија Димовски

Илија Димовски:Џафери провоцира инцидент

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски тврди дека има тенденција во Собранието да се направи некој нов инцидент, кој го провоцираат собранискиот спикер Талат Џафери и другите пратеници. – Талат Џафери да си ја спушти својата нервоза која сè ...

Read More »

Св. Петар и Павле го спасија Зврлевски

Собраниската седница за разрешување на јавниот обвинител Марко Зврлевски вечерва беше прекината. Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, тоа го побара поради верскиот празник Свети Петар и Павле за време на кој голем дел од неговите колеги пратеници одат на слави ...

Read More »