Home / Tag Archives: именување

Tag Archives: именување

Партиите ги предложија членовите за ад-хок телото за медиуми

Слаѓана Димишкова од „Вест“ , Цветин Чилиманов од МИА , Горан Трпеновски исто така од „Вест“ и Љубомир Костовски од онлајн неделникот „Глобус“, се четворицата членови на ад-хок телото кои ги предложија партиите, потврдуваат од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни ...

Read More »