Don't Miss
Home / Tag Archives: имотно

Tag Archives: имотно

Отворен ден на Управата за имотно-правни работи во Битола

Управата за имотно- правни работи во Битола ја спроведе акцијата “Отворени денови“  во подрачното одделение на Управата за имотно правни работи, каде граѓаните имаа прилика од прва рака да се информираат за статусот на своите поднесени барања за приватизација, и ...

Read More »