Don't Miss
Home / Tag Archives: инфо центар

Tag Archives: инфо центар

Маричиќ: Строга контрола како се трошат средствата преку Еразмус плус програмата

Директорот на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност Марко Ѓоргиевски при денешната посета на Еразмус+ Инфоцентарот во Битола рече дека Националната агенција во рок од 30-45 дена треба да врати околу два милиони евра, пари што наводно биле ...

Read More »