Home / Tag Archives: информатичко

Tag Archives: информатичко

Министерот Ивановски оствари средба со претставници на институции и ИКТ секторот

Новите административни закони денеска беа презентирани пред претставници на институции  од јавниот сектор во Битола. Министерот Иво Ивановски заедно со стручен тим од министерството ги претставија најбитните сегменти од спроведувањето на Законот за административни службеници и Законот за вработените во ...

Read More »