Home / Tag Archives: инфромација

Tag Archives: инфромација

Се манипулираат граѓаните за загадувањето во Битола, градските власти со документи детално ги соопштија преземените мерки

Градоначалникот на Општина Битола, Владимир Талески и претседателката на Советот на Општина Битола, Силвана Ангелевска на денешната заедничка прес-конференција ја  информираа јавноста за податоците од Министерството за животна средина и просторно планирање, и активностите што во континуитет ги презема Општина ...

Read More »