Home / Tag Archives: иницијативи

Tag Archives: иницијативи

ЗА НАС СЕ РАБОТИ!

Од пред извесно време Битола е во центарот на вниманието, не само на битолската, туку и на македонската јавност во настојувањето на здружението “За нас се работи“ градот под Пелистер да дише чист воздух. Ваквата иницијатива за чист воздух во ...

Read More »

Совет на млади ќе актуелизира иницијативи и предлози на младите на локално ниво

Советот на општина Битола донесе одлука за формирање Совет на млади со единствена цел активно вклучување на младите во општествениот живот во рамки на општината преку предлагање на иницијативи за прашањата кои ја засегаат младата популација . Советот на млади ...

Read More »