Home / Tag Archives: инспектори

Tag Archives: инспектори

Заканите кон инспекторите се пожестоки и од дупнатите гуми

Нападите на возила по паричните казни и „пломбите“ што инспекторите ги ставија на неколку познати битолски кафулиња во целост го отсликуваат одмаздничкиот карактер што владее кај битолчани. Во прилог на тезата на чаршиските коментари битолчани го посочуваат и уништувањето на ...

Read More »