Home / Tag Archives: институции (page 2)

Tag Archives: институции

Новогодишни пакетчиња за дечиња, штитеници во повеќе институции

По повод Новогодишните и Божикните празници, градоначалникот на општина Битола, д-р Владимир Талески им подари новогодишни ќесички на штитениците од Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и глас, заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух „Кочо ...

Read More »