Don't Miss
Home / Tag Archives: интернационално

Tag Archives: интернационално

Актери од повеќе земји ќе земат учество на Фестивалот на монодрамата

На  четврти мај започнува Фестивалот на монодрамата во Битола. Фестивалот ќе трае седум  дена, а вљубениците во театарот ќе имаат можност да погледнат 13. монодрами кои ќе се борат за престижната награда „Гран При”, како и неколку претстави кои ќе ...

Read More »