Home / Tag Archives: инженерство

Tag Archives: инженерство

Трета меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“

Во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), денеска во Скопје се одржува третата меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“. –Низ презентации на научно-стручни трудови и стручна литература, бројни реномирани домашни и странски ...

Read More »