Home / Tag Archives: ИПА

Tag Archives: ИПА

Во Новаци завршни активности од проектот “Жива историја, жива природа“

Во понеделникот, во Новаци се одржа завршната средба на двајцата  градоначалници на Новаци, Лазар Котевски и градот Алмопиа од соседна Грција, Димитрис Бинос. На средбата, на која зедоа учество партнерите од двете општини, беше направена рекапитулација за досегашните активности за ...

Read More »