Home / Tag Archives: Ирена

Tag Archives: Ирена

Рускоска ја следела Катица 10 дена пред да ја уапси

Адвокатката на Катица Јанева, Ирена Фрчкоска по денешното разгледување на доказите од ПИ мерките изјави дека нејзината клиентка физички била следена 10 дена. -Денеска завршивме со оние докази, кои што ги имаше обвинителството. Денеска ги видовме ПИ мерките спроведени према ...

Read More »