Don't Miss
Home / Tag Archives: ИРЛ

Tag Archives: ИРЛ

Колку заработуваат советниците на Заев

Истражувачката репортерска лабораторија изминатите три дена објави серијал стории за надворешните соработници на премиерот Зоран Заев. Тој има вкупно 39 надворешни советници од речиси сите области – од економија, дипломатија, здравство, регионална политика, социјала, спорт, односи со јавноста итн. Меѓу ...

Read More »