Don't Miss
Home / Tag Archives: исчезна

Tag Archives: исчезна

Исчезна 16 годишно девојче од Крклино

Според информации на СВР Битола на 22.06.2017 година околу 16.30 часот од својот дом од с.Крклино, битолско, во непознат правец се оддалечило 16-годишно девојче. Девојчето се води за исчезнато. СВР Битола превзема мерки за пронаоѓање на лицето. Се молат сите ...

Read More »