Home / Tag Archives: исчезната

Tag Archives: исчезната

Млада прилепчанка која работела на крузер исчезна на Крит

Родителите на 23-годишната Дениса Марковска веќе четири дена немаа никаква вест за нивната ќерка која исчезнала кога луксузниот крузер каде работела застанал на пристаниште во Крит. Родителите упорно бараат информација за девојката, но за тоа каде е и што се ...

Read More »