Don't Miss
Home / Tag Archives: ископ

Tag Archives: ископ

СЈО да ги (пре)испита тендерите во РЕК Битола

Тендерот кој деновиве го доби фирмата “Транс Мет Доо“ за ископ на јаглен и јаловина во РЕК Битола, која понудила само еден денар повеќе oд „Транс Мет Доо“од само  44 денари за гига џул повторно го отвори прашањето за тоа ...

Read More »

Анѓушев:Каде завршуваа парите од ископот на јаловина во РЕК Битола

Заменик Претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за економски прашања, објасни дека минатото раководство на ЕЛЕМ имаше распишано тендер за ископ на јаглен и јаловина во РЕК Битола и дека на тој тендер имало негативно поддавање. Вели дека во ...

Read More »