Home / Tag Archives: Исти

Tag Archives: Исти

Корлевски:Дека не сме исти,најдобро се гледа во градинките

Не сме исти, „бледата слика на ДПМНЕ“ – не само што е иста, туку е и полоша.Периодов често се зборува за тоа колку сме или не сме исти, за промени, се зборува за разлика, но се зборува и за дела ...

Read More »