Don't Miss
Home / Tag Archives: итен

Tag Archives: итен

Миле Јанакиески: Утре во 7 часот наутро ќе бидат поставени 10.000 вреќи за враќање на коритото на реката Црна во првобитна состојба

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески вечерва соопшти дека утре во 7 часот почнува голема акција за заштита и враќање во првобитна состојба на коритото на реката Црна со која е предвидено поставување на 10.000 вреќи со песок. Големата ...

Read More »