Don't Miss
Home / Tag Archives: Изборен штаб

Tag Archives: Изборен штаб

ВМРО ДПМНЕ го затвори изборниот штаб

И покрај тоа што од затворањето на изборните места изминаа повеќе од 1,5 часа, од изборниот штаб на ВМРО ДПМНЕ нема никакви информации. Напротив според извори на Нова Македонија, изборниот штаб во ова партија бил затворен и на новинарите им ...

Read More »