Don't Miss
Home / Tag Archives: изглед

Tag Archives: изглед

Изработка на нова програма за поавтентичен изглед на кафулињата на Широк сокак

На седница на Комисијата за јавни и комунални дејности на Советот на Општина Битола, советниците ја поддржаа иницијативата на Општината за отпочнување постапка за изработка на нова програма за поставување на урбана опрема и формирање на работно тело, со цел ...

Read More »