Home / Tag Archives: известување

Tag Archives: известување

Известување на КЈП „Нискоградба“ Битола

КЈП „Нискоградба“ Битола ги известува граѓаните на Општина Битола дека утре, среда на 22.05.2024 година, КЈП Нискоградба Битола заради изведување на градежни работи- прекоп на канализација во Горно Оризари на ул. Крсте Нале од ул. 8-ми Септември се до бр. ...

Read More »