Home / Tag Archives: Извод

Tag Archives: Извод

Во Битола нема Изводи од матичната книга на родени

Деновиве голем број битолчани се пожалија во дописништвото на Нова Македонија дека во Подрачното одделение за матични книги нема Изводи од матичната книга на родени.           Таквата информација денеска ни ја потврдија и од Подрачното министерство, каде ни рекоа дека ...

Read More »