Home / Tag Archives: Изводи

Tag Archives: Изводи

Со недели нема изводи за родени во Битола

Револт, гнев, нервози, разочарување. Во Битола веќе со недели се слушаат овие зборови, откако не се издаваат изводи од Матичната книга на родени. Трагајќи по ваквата информација, што ни ја соопштија во редајцијата на Битолски весникденовиве, се уверивме и самите ...

Read More »