Home / Tag Archives: извор

Tag Archives: извор

Талески го одврза ќесето за сместување на гостите на “Браќа Манаки“!?

Талески како што го почна така и го завршува мандатот, во стилот топло-ладно. Наспроти минатите години кога за фестивалот извдојуваше дури и до 6 милиони денари, годинава според зборовите на директорот на фестивалот “Браќа Манаки “ Благоја Куновски – Доре ...

Read More »