Home / Tag Archives: извоз

Tag Archives: извоз

Конференција за поддршка на извозот

Утре, во хотел-ресторанот “Капри” во Битола, ќе се одржи конференција за поддршка на извозот на малите претпријатија, посебно на оние претпријатија кои се почетници на планот на извозот и кои се уште размислуваат за извоз. Во врска со оваа конференција ...

Read More »