Don't Miss
Home / Tag Archives: Јаневски

Tag Archives: Јаневски

Огнен Јаневски нов главен уредник на ТВ 24

Огнен Јанески,  долгогодишен новинар и уредник на повеќе емисии во ТВ 24, е поставен за нов главен и одговорен уредник на оваа телевизија. Тој доаѓа на местото на Младен Чадиковски, кој ја извршуваше оваа функција, а денеска се повлече по ...

Read More »