Don't Miss
Home / Tag Archives: Јасмина

Tag Archives: Јасмина

И Пивковски се збогува со градоначалнилката фотелја

Јасмина Гулевска е новата градоначалничка на Могила. По изброените 100 отсто од гласовите Јасмина Гулевска го победи Стево Пивковски со над 200 гласови разлика и ја освои градоначалничката функција.

Read More »

Сообракајката го одложи судењето на “ Транспортер’

Судскиот процес  “ Транспортер “ кој денес почна во Основниот суд Скопје 1 е одложен за 6 ноември. До одложување на судењето дојде бидејки една од обвинетите Јасмина Миќик Десановска имала сообракајна несреќа. По одложувањето на судењето обвинетиот Талески изјави ...

Read More »