Home / Tag Archives: јавен обвинтел

Tag Archives: јавен обвинтел

Пратениците ќе му судат на обвинтелот Марко Зврлевски

Денеска продолжува седницата на Собранието, на  чиј дневен ред е разрешување на јавниот обвинител Марко Зврлевски. Инаку пратениците вчера цел ден расправаа за владиниот предлог за нов директор на Агенцијата за администрација. Владата го предложува Спасе Глигоров, кој имал долгогодишно искуство ...

Read More »