Don't Miss
Home / Tag Archives: јавно обвиниелство

Tag Archives: јавно обвиниелство

Наместо обвинетите пасошите завршија “притвор“

 Kривичниот суд вечерва се огласи за дел од барањата на СЈО. Во низата барања на СЈО за десетина осомничени лица, меѓу нив и поранешни владини функционери се бараше и притвор, но судот денеска таква мерка не одреди. Во соопштението од ...

Read More »