Home / Tag Archives: ји. светот

Tag Archives: ји. светот

Бронзена плакета за Блаже Докуле на фестивалот во Струмица

               Карикатуристот на Битолски весник, Блаже Докуле деновиве доби уште едно меѓународно признание .           Имено деновиве Докуле на 20 меѓународниот фестивал на карикатура и афоризми што се одржа во Струмица, во конкуренција на голем број карикатуристи од многу ...

Read More »