Home / Tag Archives: Јорго Огненовски

Tag Archives: Јорго Огненовски

Огненовски ќе ги пренесува искуствата од САД во Битола

Независниот кандидат за градоначалник на општина Битола Јорго Огненовски најави дека доколку ја добие довербата на битолчани и биде избран за градоначалник ќе пренесе дел од искуствата што ги стекнал и воочил од организираните општини во САД, особено во Лос ...

Read More »

Јорго Огненовски и Кирче Ташков ги собраа потписите за градоначалници

Во трката з аградоначалник на Битола ќе земат учество и двајца независни кандидати. Тоа се екс советникот во Советот на Битола, Кирче Ташков, како и артистот и познат битолски спортист Јорго Огнеовски, кој живее и работи во Холивуд. Јорго Огненовски ...

Read More »