Home / Tag Archives: јп водовод

Tag Archives: јп водовод

(Не)грижата за водата за пиење добива сериозни размери

Познавачите на (не)приликите, или светските стратези, кои своите планови не ги кројат како кај нас, најчесто од денес за утре, туку на (по)долг рок, тврдат дека во наредниот период водата, која ја има се помалку, ќе биде на повисока цена ...

Read More »

Горан Стефановски директор на ЈП “Водовод“

Со решение на градоначалникот на Битола Владимир Талески, Горан Стефановски е избран за директор на јавното претпријатие “Водовод“ . Во конкуренција на повеќе кандидати, Стефановски којшто во изминатиот период ја извршуваше функцијата в.д. директор, е назначен за директор на битолски ...

Read More »