Don't Miss
Home / Tag Archives: Југохром

Tag Archives: Југохром

Протест на вработените од “Југохром“ во Скопје

Вработените во комбинатот „Југохром“ од тетовско Јегуновце денеска ја блокираа крстосницата кај Судската палата во Скопје, во знак на протест од исклучувањето на печките на комбинатот. Бараат повлекување на одлуката на Инспекторатот за животна средина за исклучување на печките на ...

Read More »